Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 mai 2012

Toate Mapele+o scurta Istorie

Mape


Grota Exilului:

Grota exilului este una dintre cele mai noi mape din metin , prezenta pe toate serverele , fie private , fie oficiale.
Nivelul minim cerut pentru a intra in GROTTO este 75.Atunci cineva poate ajunge acolo vorbind cu gardianul KOE-PUNG , si facand misiunea "In the grotto" la Seon-Hae si obtinand un Blood-Stone. Odata obtinut itemul iti permite trecerea in grotto prin intermediul lui KOE-PUNG.

Zone adiacente:(intrari)
* Joan (Chunjo)
* Pyungmoo (Jinno)
* Yongan (Shinsoo)
* Valley of Seungryong

Minereuri
Nu sunt minereuri in aceasta zona

Metine
Nu sunt metine in aceasta zona

NPC-uri
* Heuk-Young
* Dark Shrine
* Sura-Skeleton 1
* Sura-Skeleton 2
* Sura-Skeleton 3
* Sura-Skeleton 4

Oponenti
* Underworld Ice Splinters
* Underwrld IceKillerWhale
* Underworld Ice Lion
* Underworld Ice Bug
* Underworld Ice Man
* Underworld Yeti
* Underworld Ice Golem
* Setaou Fighter
* Setaou Hunter
* Setaou Mystic
[aceeasi din mont sohan , in general caractere de gheata]

BOSS / BOSI
Mighty Ice Witch/ Marea vrajitoare de gheata

Legenda:

La începuturi, trei frați mentineau componentele vieții în ordine: Bahar-Taraji, Zeița Creației și frații ei Baljit-Elvedin, Zeul Conservării și Beran-Setaou, Zeul Dizolvării. Locuitorii se rugau la primii doi dar le era frica de al treilea. De-a lungul timpului acesta a stîrnit invidie intre Beran-Setaou care pana la urma s-a transformat în ura. Într-un final furia Zeilor a devenit atît de mare încît Beran-Setaou și-a ucis sora - care a fost cea mai iubita de către locuitori.
Moartea zeiței a dus la urmări dramatice. O iarnă geroasă a înghețat lumea oamenilor. Chiar și zeii au suferit. Beran-Setaou s-a retras și a căutat singurătatea atunci cînd imensitatea a ceea ce a făcut s-a abătut asupra lui. Fratele sau Baljit-Elvedin a fost îndurerat mult timp după sora lui pîna cînd a început sa-l caute pe fratele sau. Dar aceasta este doar o parte din poveste.
Cînd l-a găsit în grotă, o bătălie violentă a izbucnit intre cei doi, bătălie pe care nici unul nu a putut s-o cîștige. Totuși Baljit-Elvedin a reușit sa sigileze grota și să se întoarcă în lumea oamenilor.
Locația grotei este cunoscută de foarte putini - și cei care cunosc locația o țin secretă. Dragonul Negru conduce lumea de jos și tot ce aparține de aceasta lume. El este încă plin de ură față de toate lucrurile vii. Și toți care ii trec calea vor simți furia sa.


Harta generala/map


___________________________________________________________________

DT (Turnul cu demoni):

DT inseamna turnul demonilor, pt a ajunge la el mergeti asa teleporter-valea
seungryong-templul hwang-paznic turnul demonilor.(incepand cu lvl 60 te duci direct de la teleporter)
1º Etaj
Obiectiv: Spargerea metinului tariei

2º Etaj
Obiectiv: Omorati toti demoni din sala (nu trebuie sa ramana nici unul)

3º Etaj
Obiectiv: Omorati toti demoni din sala si regele demon

4º Etaj
Obiectiv: Spargerea metinului Diavolului

5º Etaj
Obiectiv: Trebuiesc ¨deschisi¨ toti cei 5 stalpi (in 20 de minute). Fiecare tura va da o cheie..care trebuie pusa pe stalp.
Primul grup nu va da cheie.....daca nu primiti cheia nu va speriati....doar ca nu o da

6º Etaj
Obiectiv: Trebuiesc omorati toti demonii iar ULTIMUL regele diavol
La acest etaj se gaseste fierarul care poate fi de 3 feluri (depinde cum vrea )
1. De armuri
2. De arme
3. De accesorii (colier, bratara, coifuri, cercei, papuci)

7º Etaj
Obiectiv: Spargerea metinelor de moarte (4)
Aici la etajul 7 va trebuie sa lasati ultimul metin cel din mijloc......ala va trebui spart ultimul.
-->Dupa aceea spargerea metinelor crimelor pana da harta buna
Aici sunt 2 feluri de harti.....cea buna se
numeste ZIN - Sa - Gui...iar cealalta Sa-Gui.....sa nu
confundati....cea cu ZIN este cea adevarata. Dati click dreapta pe harta ZIN-Sa-Gui si ve-ti urca la urmatorul etaj

8º Etaj
Obiectiv: Omorati fantome inmortale pana da cheia buna
La fel si cheile.....ZIN-Bong-In si Bong-In.....cea cu ZIN este cheia buna. Cheia trebuie pusa pe monument pentru a urca la etajul 9

9º Etaj
Obiectiv: Omorat Reaper


___________________________________________________________________


Cave 1 (V1):

 Scurta introducere:

Cave 1 sau v1 cum este mult mai cunoscut este defapt un nume dat de catre playeri.Adevaratul nume al acestei mape este Kuakholo_Dong.
Aceasta mapa reprezinta un loc in care puteti intalnii aceeasi paianjeni din desert insa la un nivel mai mare devenind astfel mai puternici dar de asemenea si un loc unde poti castiga experienta intr-un timp mai scurt.

Moobi(monstri) si iteme care pica
:

Monstri din aceasta mapa sunt dispusi in mod vertical cei care apar in partea de sus a hartii fiind cei mai puternici iar cei mai de jos cei mai slabi.Monstrii de jos(cei slabi) nu au drop prea bun...in principal pica iteme de lvl 45-60 insa la acesti monstri puteti face multa experienta si poate fi o optiune in cazul in care aveti un caracter "puternic" si locurile de la Black orci(BO) sunt ocupate.Monstrii de la jumatatea(cei mediocrii) sunt cam la fel cu cei de jos insa aici puteti intalnii in partea din dreapta(unde pe fiecare rand exista monstrii mai puternici fata de partea dn stanga sau centru).Monstrii de sus(cei mai puternici din aceasta mapa) sunt si ei foarte puternici mai ales cei din dreapta unde este un loc foarte bun de crescut dar de asemenea si des ocupat.

NPC-uri:

Chuk-sal este un npc care te telporteaza in V2(Cave2)...Cu toate acestea nu este atat usor deoarece trebuie sa aveti un Passage ticket cu voi de asemenea iar acest Passage ticket costa bani reali pe serverele oficiale.

Misiuni in aceasta mapa
:

Intr-una din misiunile lui Uriel trebuie sa vizitati unul din urmatoarele monumente:-Mok monument (315,161)
                  -To monument(62,415)
Deoarece numai imi amintesc prea bine nu va pot spune concret care este adevaratul monument insa le puteti gasii pe unul in camera din coltul dreapta sus iar pe celalalt in camera din coltul stanga jos(Consultati mapa de mai jos)

Bossi:

Aceasta mapa are ca boss asa temuta Queen Spider.Acest paianjen este un boss foarte puternic.Chiar daca ea are doar nivelul 60 nu o subestimati...este la fel de rezistenta ca si Nine tails(Legendarul boss din Mount sohan) sau ca multi altii.De asemenea pentru nivelele mici este necesar un glob(polymorph marble) pentru a invinge acest boss.

Pietre metin:

In aceasta mapa nu exista pietre metin.


 ___________________________________________________________________

Cave 2 (V2):

Scurta introducere:

Cave 2 este mapa aflata in continuarea lui Cave1.Intre aceste 2 mape nu exista insa doar legatura de portale deoarece imprejurarile din cave 1 se cam intalnesc si in v2 insa in v2 mai apar si monstri noi fata de cave1(dar defapt acesti monstrii ii puteti gasii si in desert doar ca cu un lvl mai mic).

Monstrii si itemele care cad la ei:

In aceasta harta puteti intalnii aproximativ aceeasi monstrii ca si in desert exceptie facand desert eye,king scorpion si bineinteles legendarul boss giant tortoise.In aceasta mapa dropul este mic pana in lvl 60 dar dupa ce treci de acest nivel vor incepe sa-ti cada scuturi(Batle shield+6,pentagon +5,brs+4 si scuturi de 61+0),arme de nivelul 45-60,accesorii de nivel mai mare(33+) si helmuri(Traditional helmet +6,Iron helmet+5 si Ghost mask sallet+4).De asemenea la acesti monstrii v-or da drop si la blessing scroll insa mai rar.

Experienta:

Experienta sta la baza acestei mape.Motivul:Deoarece un utilizator plateste pentru a intra in aceasta mapa cei care au creeat jocul s-au gandit sa atribuie niste avantaje acestei  mape unul dintre ele fiind experienta care este a 3-a daca am face un clasament al xp-ului castigat pe planse,intrecuta doar de red forest si groto of exile.

NPC-uri:

Pung-ho -Este npc-ul care te poate trimite inapoi in v1(bineinteles ca nu veti mai putea intra inapoi decat daca veti cumpara alt ticket).


___________________________________________________________________


Red Forest:

Informatii:

-Mapa contine monstrii puternici agresivi(ataca automat cand te apropii de ei)
-De la nivelul 86 monstrii din aceasta mapa dau drop la armuri de lvl 66
-Mapa apare la teleporter de la nivelul 60

Pietre metin:

Metin Jeon-Un(Lvl 90)
Metin2 Tu-Young(lvl 85)

Pietrele din aceasta harta au un drop mai special fata de restul,si de la acestea poti primii chiar item shopuri dar de o lungime mai scurta(ex: experience ring 1 hour).Pe langa aceste item shopuri mai puteti primi o armura de nivelul 61,o arma de nivelul 65,fugitive cape si potiuni.

Monstrii mapei:

1.Giant ghost tree
Descriere:Bossul protector al padurii.Acest boss este destul de puternic si apare de obicei la metinele de nivelul 85 si 90.
2.Red Dryad
Descriere:Monstru normal.Avantajul lui cel mai mare este poisonul pe care il poate da destul de usor astfel reusind sa fure o mare parte din SP-ul jucatorului tau si sa dea un damage pe masura.
3.Red Willow Ghost
Descriere:Monstru agresiv care ataca automat in cazul in care esti la o distanta mica fata de el.Umbla in grupuri de aproximativ 4 monstrii si da un damage destul de mare.
4.Red evil tree
Descriere:Cel mai puternic monstru dupa bosul padurii,giant ghost tree,acest monstru fiind unul agresiv si care da un damage foarte bun asupra jucatorului.
5.Red ghost tree
Descriere:Monstru agresiv care ataca automat in cazul in care esti la o distanta mica fata de el.Astfel de monstrii stau in grupuri de aproximativ 10 monstrii.Dezavantajul lor cel mai mare este paralizia,ei neputand sa se miste din locul unde au aparut
6.Red ghost stump
Descriere:Cel mai slab monstru din padure.El se aseamana cu o buturuga si poate fi ucis usor.Problema este ca pe majoritatea serverelor private si in trecut chiar si pe Metin2 uk se intalnea un bug si inca se mai intalneste.Acest bug consta in faptul ca dupa ce ataci acest monstru si fugi sa faci lure el apare ca fiind in spate miscandu-se incet dar defapt este chiar langa tine si da damage fara ca tu sa-l poti atinge.In astfel de situatii ar fi bine sa va suiti pe cal si sa-l omorati(daca aveti cal armat) sau daca nu va suiti si va dati jos repede iar el va va aparea chiar langa dvs.

Harta:




___________________________________________________________________

Ghost Forest:

Mapa ghost forest mai este cunoscuta si sub numele de Lungsam si se poate ajunge la aceasta prin Mount sohan

Infromatii:

-In aceasta mapa se afla multi monstrii care fura SP si deci va vor trebuii multe Blue potions.
-Daca ai nivelul 60+ mapa apare la teleporter.

Pietre metin:

Metin Ma-An(Lvl 80)
Metin2 Pung-Ma(Lvl 75)

Dropurile metinelor sunt destul de mici.La aceste metine puteti primii de obicei o arma de nivelul 65 sau potiuni insa in cazuri rare puteti gasii soul stone(Aceasta soul stone costa foarte mult pe serverele oficiale spre deosebire de cele private)

Monstrii:

-Ghost tree
Descriere:Monstru agresiv,umbla in grupuri de cate 10 monstrii si nu se poate deplasa.
-Ghost stump
Descriere:Monstru slab,asemenea unei buturugi care poate devenii periculos pe serverele private unde exista bugul care il face sa te atace oriunde esti desii el apare in spatele tau.
-Dryad
Descriere:Monstru normal,cu abilitatea speciala de poison,care poate sa-ti fure mult SP obligandu-te astfel sa folosesti multe potiuni.
-Ghost willow
Descriere:Monstru agresiv cu damage relativ bun care umbla in grupuri de cate 4.
-Evil tree
Descriere:Monstru agresiv cu damage bun care umbla in grupuri de cate 4 desii la finalul mapei puteti gasii o zona destul de mare plina de astfel de monstrii.


 ___________________________________________________________________

Snakefield:

Infromatii:

O mapa in care puteti intalnii monstrii cei mai slabi dar si cei mai puternici.Printre cei mai slabi se afla animalele agresive aceasta mapa fiind un loc bun pentru crescut de la nivelul 10 la 20.Inafara de animale aceasta mapa mai contine si legendarii giganti care nu sunt deloc usor de doborat.La acesti monstrii de la un nivel mai mare incep sa-ti pice iteme de lvl mare(ex:armuri lvl 66,arme lvl 70 etc.).

Pietre metin:

Metin Jeon-Un(Lvl 90)
Metin2 Tu-Young(lvl 85)

Pietrele din aceasta harta au un drop mai special fata de restul,si de la acestea poti primii chiar item shopuri dar de o lungime mai scurta(ex: experience ring 1 hour).Pe langa aceste item shopuri mai puteti primi o armura de nivelul 61,o arma de nivelul 65,fugitive cape si potiuni.

Portaluri:

Catre desertul yongbi(95,95 / 95,375)
Catre snakefield 2(93,350)

Harta:







___________________________________________________________________

Snakefield 2:

Informatii:

-Aceasta mapa contine monstrii agresivi si foarte rezistenti.
-In centrul hartii se afla un foc mare cu multi monstrii.

Pietre metin:

Metin Ma-An(Lvl 80)
Metin2 Pung-Ma(Lvl 75)

Dropurile metinelor sunt destul de mici.La aceste metine puteti primii de obicei o arma de nivelul 65 sau potiuni insa in cazuri rare puteti gasii soul stone(Aceasta soul stone costa foarte mult pe serverele oficiale spre deosebire de cele private)

Bossi:

Luptatorul legendar miria.Acest boss da drop la un otel de orice fel restul dropurilor fiind necunoscute(cand vom afla vom adauga).Pentru a ajunge la el trebuie sa urmariti harta de mai jos.

Monstrii:

Axe fighter
Ogre berseker
Ogre fighter
Ogre butcher
Thousand Fighter
Destroyer





___________________________________________________________________

Muntele Sohan:

Scurta introducere:

Aceasta mapa mai este cunoscuta si sub numele de iceland fiind precum o tara inghetata.Aici veti putea gasii multi monstri pentru care aveti nevoie de undead sa ii bateti la nivele mici deoarece acestia isi regenereaza hp-ul foarte repede(Ex de astfel de monstrii:Ice golems).In perioada craciunului in centrul acestei mape langa teleporter va aparea un brad de craciun(Va fi spus in descrierea eventului la ce va folosi acest brad).

Bossi:

Bosul ce vegheaza asupra tarii de gheata se numeste noua cozi.Ea are 2 abilitati(Una fiind ploia cu gheata iar cealalta fiind o izbucnire in foc).Acest boss are nivelul 75 si este foarte greu de doborat la niveluri mici(70-) fara un glob de transformare.De asemenea la nivele mai mici va este folositor in lupta cu acest boss si bonusul impotriva nemuritorilor(Strong aganist undead) dar si G5 sau mai mult la abilitatea polymorph.

Pietre metin:

Metin of devil(Lvl 55)
Metin of death(Lvl 65)

Monumente:

In aceasta mapa puteti gasii old box with papers.Ea va fi folositoare la misiunile de la nivelul 50+ ale lui uriel,una dintre aceste misiuni cerand sa cautati aceasta cutie.Ea se afla in tara de gheata la coordonatele 374,1411 sau 1463,513(Exista 2 cutii,una in dreptul imperiului albastru iar cealalta in dreptul imperiului rosu.

Harta:




___________________________________________________________________

Hartie Doryum:

Scurta introducere:

Cunoscuta si sub numele de tara de foc(fireland) aceasta harta este complet opusa muntelui sohan,acolo fiind numai gheata iar aici numai foc.Monstrii de aici sunt bazati pe o forta mare fiind precum niste pietre greu de ucis dar care au de asemenea si un damage destul de bun.In mijlocul mapei(Daca mijlocul reprezinta telporterul) puteti gasii ruinele unor cladiri ceea ce ne indica ca acolo exista inainte de aparitia metinelor un oras.Acum acel loc este bantuit de fortele misterioase ale razboinicilor de foc si al regelui de foc(boss).

Bossi:

Regele de foc(Flame king) este un boss de nivelul 75 destul de greu de gasit(cel putin eu pana acu nu l-am gasit dar l-am vazut la eventuri).El este un adversar foarte puternic asemanat cu noua cozi,vaduva paianjen si fantoma tigrului galben datorita regenerarii de hp rapida.

Pietre metin:

Metin of murder(Lvl 70)

Harta:




___________________________________________________________________

Templul Hwng:

Scurta descriere:

Cunoscuta si sub numele de Dark temple aceasta mapa contine monstrii avansati ai estoreicilor.Ea are 11 trepte  putand sa treci de la una la alta traversand un pod(O treapta=un patratel de pe large map),ultima dintre trepte fiind aflata pe un munte si fiind cea mai avansata treapta acolo existand si o cladire cu numele de turnul demonilor.Aceasta mapa are monstri de lvl 50+ si cei mai periculosi monstrii ai acestei mape sunt broastele de la ultima treapta.

Bossi
:

1.Dark leader-Acest boss reprezinta liderul estoreicilor si este multa mai periculos avand niste abilitati propii foarte puternici.El poate crea fulgere exact ca si shamanii insa spre deosebire de ei,acestia mai pot creea si un vartej de cenusa invartandu-se.El este foarte greu de invins datorita regenerarii mari de hp si dupa ce l-ati invins pe dark leader acesta se reincarneaza intr-un nou boss cu numele de proud dark leader facandu-va munca si mai grea de cat la inceput.
2.Yellow tiger ghost-Bossul acesta este liderul broastelor din ultima treapta dar si din treptele 7,8,9,10.El are o regenerare de viata asemanatoare cu a lui Nine tails,Flame king sau Queen spider dar este cel mai puternic din aceasta categorie de bossi avand cea mai mare regenerare de hp.

Pietre metin:

Nu exista.

Monumente:

Gum monument (554,526) este necesar la indeplinirea uneia dintre misiunile lui uriel.El se poate gasii in spatele turnului cu demoni.

Mine:

Mina de:-diamant
            -ebony
            -aur
            -heaven's tear
            -cristal
            -white gold

Harta
:




___________________________________________________________________

Valea Seryoung:

Scurta introducere:

Valea seryoung este mapa unde ar trebuii sa cresteti de la nivelul 30+(dupa ce ati terminat cu map1 si map 2).Aici veti intalnii categoriile de monstrii orici si estoreici.Acesti monstrii nu sunt prea periculosi de aceea trebuie sa cresti aici de la nivelul 30 pana la 50.Cei mai puternici monstrii ai mapei sunt orcii negrii(Black orcs) care dau damage mare si sunt si mai rezistenti.Daca aveti cal armat,si un warior mental sau un sura weaponary va este recomandat sa cresti la acesti monstrii(de la lvl-ul care aveti calul armat pana la 50) deoarece ei dau experienta multa si de asemenea mai dau drop si la iteme de nivelul 45-60 care pot fi vandute dupa la general store pentru a va scoate banii pe lichiori.De asemenea tot orcii negrii mai dau drop si la dinti de orc(orc tooth) niste iteme rare,care sunt folosite la upgrade sau la misiunile bilogului si pe care le puteti vinde cu 150-200k.In centrul mapei mai exista si estoreici mai avansati care va pot da drop la carti blestemate(Curse books),acestea fiind niste iteme rare care va sunt cerute la misiunile bilogului sau pot fi folosite pentru upgrade si care se pot vinde cu pretul de 200-300k

Bossi:

Chief orc-Liderul orcilor,este penultimul boss ca putere dupa bestial capitan(Map 2) si nu prea face prea multe probleme iar daca aveti arme bune eu cred ca-l puteti invinge si de la nivelul 40 desii el are levelul 50.

Pietre metin:

Metin of shadow(Lvl 45)

Mine:

Aceasta plansa contine mine de:-Ebony
                                              -Aur
                                              -Jad
                                              -White gold.

Monumente & NPC-uri personale:

Seul rong stone memorial este un monument care trebuie vizitat la una dintre misiunile lui uriel de la aproximativ nivelul 40.
Ginseng colector este un om decedat in urma razboiului care trebuie gasit la una dintre misiunile lui mirine(Lvl 15-30)
Seon-pyeon este legendarul sura pazitor al grotei exilului.Momentan el nu are nici o atribuinta pe serverele oficiale dar pe serverele private poate crea arme epice si legendare.

Harta:




___________________________________________________________________

Desertul Yongbi:

Scurta introducere:

Aceasta mapa este foarte folositoare pe serverele private unde puteti creste rapid si usor folosindu-va de ea.Pe serverele oficiale monstrii din aceasta mapa pot da drop la niste iteme destul de rare care valoreaza mult.Una dintre aceste iteme se numeste spider legs(picioare de paianjen) si pe serverele oficiale valoreaza intre 200 si 300k.De asemenea,prin traversarea acestei mape puteti ajunge in cele 2 grote ale maimutelor mai avansate decat cele din map2(pentru fiecare imperiu) si de asemenea mai puteti ajunge si in v1 sau in snakefield.

Bossi:

Bossul care pazeste reptilele din desertul yongbi poarta numele de giant tortoise,o broasca imensa greu de doborat.Ea nu numai ca are un regenerate hp imens dar mai are si niste abilitati invincibile cum ar fi teleportul si stumpul(strivirea inamicului cu piciorul).Pe langa toate acestea ea mai este si greu de atins datorita marimei ei.Cu alte cuvinte giant tortoise este unul dintre cei mai puternici bossi si merita respectul cuvenit.

Pietre metin
:

Metin of soul(Lvl 40)
Metin of shadow(Lvl 45)
Metin of hardnes(Lvl 50)

Mine:

In aceasta mapa exista mine de:-Diamant
                                               -Ebony
                                               -Aur
                                               -Jad
                                               -Cristal
                                               -White gold

Harta:






___________________________________________________________________

 Hasun Dong:

Scurta introducere:

Aceasta mapa se afla in map 2 al fiecarui imperiu si reprezinta casa maimutelor.Aceste maimute sunt niste monstrii mediocrii si dau drop la cateva iteme rare care pe serverele originale varoleaza mult.Un exemplu de astfel de itema este horse medal care foloseste la ridicare nivelului calului si poate sa fie vanduta cu 200-250k.In aceasta mapa veti primii o misiune destul de importanta,prima misiune a lui uriel(lvl 30).Pentru a termina cu bine aceasta misiune va sugerez sa urmati indiciile de mai jos sau sa urmariti harta.

Indicii misiune uriel lvl 30:

-Dupa ce ati intrat in mapa mergeti in fata pana la primul portal si traversatil
-Continuati sa mergeti in fata pana ajungeti la alt portal si traversatil si pe acesta
-Mergeti in fata pana la perete(aproximativ 10-20 metri...in orice caz o distanta mica) dupa care luati-o la dreapta si mergeti in fata pana la urmatoarea ciocnire de perete si ignorati drumul spre dreapta aparut in timp ce mergeati spre perete.Dupa ce v-ati ciocnit din nou cu peretele luati-o la dreapta si mergeti in fata pana la portal dupa care traversati-l.
-Dupa aceea mergeti in fata si la primul drum care va apare spre stanga luati-o spre stanga si mergeti in fata.Dupa ce ajungeti in intersectie luati-o la dreapta si mergeti in fata pana la portal si traversati-l.
-Dati click pe monumentul aflat in spatele monstrilor dupa care puteti sa va lasati omorat si sa dati restart in city si intoarceti-va la uriel.

Bossi:

Rock ape este un boss slab de nivelul 30 pe care il puteti gasii in capatul mapei.Dropul lui este necunoscut si depinde de nivel.Alaturi de el mai se afla si 10-20 maimute gata de lupta asa ca aveti grija!

Monumente:

Hassun monument-Este un monument care foloseste pentru terminarea primei misiuni a lui uriel.(Indici mai sus)


___________________________________________________________________

Junsun Dong:

Scurta introducere:

Aceasta mapa reprezinta casa maimutelor normale(mai puternice decat cele din Hasun dong dar mai slabe decat cele din Sangsun dong).Dropurile sunt la fel ca si in Hasun dong doar ca aici exista o limita de nivel mai mare fata de Hasun(Ex: daca in hasun doar pana la nivelul 30 pica horse medal aici limita este pana la nivelul 40).De asemenea printre zidurile acestei pesteri a maimutelor se afla si 2 monumente unu reprezentand raul(Wha monument) iar celalalt binele(Su monument).Aceste 2 monumente va vor folosi la misiunea de la nivelul 40 a lui uriel.Pentru a realiza aceasta misiune va sugerez sa urmariti harta sau indiciile de mai jos.Mapa se afla in partea de jos din desert.

Indicii misiune uriel lvl 40:

-Mergeti in fata pana la portal si traversatil pe acesta.
-Mergeti doar in fata pana la urmatorul portal si ignorati drumul spre stanga dupa care traversati portalul.
-Mergeti in fata pana la urmatorul portal si veti observa monumentul Wha.Dati click pe acesta dupa care continuativa drumul si traversati portalul.
-Mergeti in fata iar la primul drum spre stanga luati-o spre stanga apoi mergeti in fata,iar la intersectie luati-o la dreapta dupa care mergeti in fata.
-Mergeti in fata dupa care luatio la dreapta la primul drum pe care il intalniti dupa aceea mergeti in fata o luati la stanga si in fata pana dati de monumentul Su.
-Dati click pe monument si lasati-va omorat dupa care dati restart in city si intoarceti-va la uriel.

Bossi:

In ultima care puteti intalnii liderul maimutelor din aceasta grota.El are nivelul 40 iar dropul este necunoscut si difera de nivelul care il aveti.Aveti grija!El este insotit de inca 10-20 monstrii pregatiti de lupta.

Monumente:

Wha monument-Este un monument de care aveti nevoie la misiunea de la nivelul 40 a lui uriel.Indicile pentru a ajunge la acest monument se afla mai sus.
Su monument-Este un monument de care aveti nevoie la misiunea de la nivelul 40 a lui uriel.Indicile pentru a ajunge la acest monument se afla mai sus.





___________________________________________________________________

Sangsun Dong:

Scurta introducere:

Aceasta mapa contine maimutele experte,cele mai temute maimute din intreg jocul.Mapa se poate gasii in partea de sus a desertului,in centru,in apropierea teleporterului.In capatul pesterei puteti gasii o camera cu un tron unde se afla Ape lord,cea mai puternica maimuta,liderul tuturor maimutelor.

Bossi:

Ape lord-Este un boss destul de puternic care are lvl 50.El poate fi asemanat ca putere cu chief orc insa spre deosebire de chief orc el mai are si 20-30 maimute alaturi de el asa ca va sugerez sa aveti grija!Dropul lui este herb of heavy monkeys.
Bafta la gasirea lor si la crescut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu